Můj kousek štěstí
Trampoty s láskou dobře zná
Dokázala to!
Trampoty s láskou dobře zná

Hvězda Slunečné Martina Preissová (46) nemá jednoduchý život. Když se v Národním divadle seznámila s nynějším manželem Martinem Preissem (49), byl ženatý, a aby to bylo ještě komplikovanější, ona byla vdaná za dirigenta Romana Válka (58).

Ale zamilovali se do sebe a pálili mosty. To se nelíbilo Martinovým konzervativním rodičům, hercům Janě Preissové (74) a Viktoru Preissovi (74). „Tam to bylo dlouho neprůstřelné. Naši ji nechtěli. Mysleli si, že mě zardousí nebo něco takového,“ zavzpomínal Martin. „Byla tak exotická a tak nebezpečně vypadající!“

Zákaz lásky

Z exotické a nebezpečné svůdkyně se postupem času vyklubala vzorná maminka a chápavá manželka, ale to v té době Preissovi ještě nemohli tušit. „Dokážu pochopit, že jsem na rodinu, která žila dlouho na Vinohradech, byla moc.

Ve všech směrech,“ připouští Martina, že je na vkus tohoto starosvětského rodu příliš spontánní a otevřená. V počátcích známosti se snažila lásku si zakazovat a namlouvat si, že je to jen chvilkové vzplanutí a že to přejde. Nepřešlo.

Silná žena

Čas ukázal, že je Martina silná žena – stejně jako zdravotní sestřička Táňa, kterou hrála v seriálu Anatomie života. Dokázala si získat tchyni a tchána na svou stranu. Když ji se smíšenými pocity pozvali domů a zjistili, jak moc je do jejich syna zamilovaná, roztáli.

A ještě víc ocenili snachu v době, kdy jejich syn bojoval se závislostí na alkoholu a ona mu stála po boku, i když zažívala peklo. O rozvodu neuvažovala – za prvé vychovávají Matouše (13) a Šimona (9) a za druhé dobře věděla, že v takovém případě by se manžel ze dna nikdy nedostal.

V ústraní

Je i její zásluhou, že herec v bitvě s démony obstál. Někdy se ale cítí vyždímaná jako citron. „Byly situace, že jsem neměla nikoho na hlídání dětí. Můj muž hrál, tchyně hrála, tchán hrál,“ vzpomíná. V poslední době se manžel stáhl do ústraní, říká, že zatím nenastal čas, aby se vrátil k dřívější práci.

Namlouvá audioknihy, čte komentáře k přírodopisným dokumentům, pracuje v dabingu, v období lockdownu se doma učil se syny. „Za ten rok se zlepšil v matice,“ směje se půvabná Martina. Vyučování synů stálo herce spoustu sil, protože na to nemá podle manželky trpělivost a počítač je jeho úhlavní nepřítel.

Související články
Není žádné tajemství, že má hvězda seriálu Jedna rodina Chantal Poullain (67) francouzský původ. V České republice žije ale už mnoho let, a dokonce v ní prožila i svou doposud nejsilnější lásku. Patnáct let totiž byla manželkou herce Bolka Polívky (74). Stále se říká, že se s rozvodem nesmířila a potají si na exmanžela myslí. Jenže ten je už ženatý a nevypadá to, že […]
Herečka ze seriálu Hospoda, který je tradičně o letních prázdninách hitem televize Nova, si prý našla muže. Zuzana Bydžovská (62) si soukromí úzkostlivě střeží, přesto prosákly informace, že se po jejím boku objevuje sympatický, pravděpodobně starší chlapík. Není úplně jasné, jestli je to „jen“ kamarád, který jí zpříjemňuje těžké chvíle samoty, nebo spolu dokonce žijí. […]
O krizi mezi Janou Bernáškovu (43) ze seriálu ZOO a režisérem Rudolfem Merknerem (52) se mluví už jistý čas. Mnozí myslí, že za tím je žárlivost jejího muže, jenž se jen těžko vyrovnává s tím, že má doma krásku, o kterou je velký zájem. Další zdroje prozradily, že dvojici zasadilo ránu i společné natáčení filmu Jak přežít […]
Moje šťastná hvězda / 26.7.2024
Na filmovém festivalu v Karlových Varech všechny překvapil moderátor Leoš Mareš (48), který se obarvil na blond! Vedla ho k tomu touha si to jednou zkusit. Co ji naštvalo? Jeho žena, bývalá módní redaktorka Monika Marešová (42), ale nadšená nebyla, a dokonce svému muži vyčinila za bývalou manželku! Nejenže by si ho přála jako tmavovlasého a dlouhovlasého, také Monice […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz