Můj kousek štěstí

Trápení Krejčíkové s partnerem nebere konce?

Možná už i jí dochází, že svatby se od váhavého přítele asi nedočká... dá teď šanci ctitelům?

Hvězda seriálu Ulice, dřív děvče krev a mlíko, najednou pronikavě zhubla. Má pro to celkem logické vysvětlení: prý si to přála, rozhodla se a udělala pro to všechno.

Dobře informovaný zdroj z jejího blízkého okolí je zcela jiného názoru. Domnívá se, že někdejší kyprá blondýnka hubne kvůli neustálým partnerským problémům. Šeptá se, že otec jejích dvou dětí, tělocvikář Ondřej Rančák (40) je úplně jiný, než si herečka představovala.

Žije si hlavně sám pro sebe, soustředí se na práci a v neposlední řadě na záliby. Na sociálních sítích prý zveřejňuje fotografie, z nichž by nezasvěcenec neuhodl, že se nejedná o spokojeného starého mládence. Partnerčinu touhu po svatbě zcela ignoruje.

Přitom se říká, že krásná Aneta Krejčíková (33) byla ještě donedávna přáním konečně se vdát úplně posedlá. Citlivý partner by na to jistojistě zareagoval odpovídajícím způsobem, ten její nikoli.

Zasnoubit se před lety před nabitým divadelním hledištěm uměl, nadšený potlesk si vyslechl rád, ale dál už nic. Bodejť by nebohá Aneta z toho všeho trápení nezhubla! Sama ho po letech znovu požádala o ruku, vidina svatby se ale stále vzdaluje.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden