Můj kousek štěstí

Trápení nebere konce! Kdo se o ni postará?

Dvě děti by pro jejího nápadníka snad ještě nemusely být překážkou, tou je spíše Vít...

Zoufalá, zrazená a ponížená. Rozvádí se, musela se i s dětmi vystěhovat z domu, od té doby se trápí. Krásná blondýnka bojuje, síly ale dramaticky docházejí.

Už před více než rokem odešla moderátorka nováckých zpráv od manžela Jaroslava Víta (46). „Podváděl mě v jednom kuse,“ přiznala smutná Iveta Lutovská (40). Situace je ale i dnes velmi vážná.

Kráska si stěžuje na nedostatek financí, musí se pořádně otáčet, aby pro děti Anetu (10) a Matěje (2) zajistila co nejlepší životní podmínky. Na Instagram dává jednu reklamu za druhou a vypadá to, že opravdu potřebuje každou korunu.

Chtělo by to chlapa, který by pomohl, jenže nevyšla asi ani seznamka, na kterou se podle mnoha lidí přihlásila, ani randění s tatínkem kamarádky její dcery. Nikdo se nemůže divit, jestli si bývalá Česká miss nechce muže pustit k tělu, zrada manžela stále moc bolí.

Navíc se povídá, že jí podnikatel nic neusnadní, na ničem se neshodnou, dá se očekávat drsný rozvodový soud. Manželé totiž nejsou schopni domluvit se ani na základních podmínkách rozvodu.

Někteří přátelé moderátorky o ni mají strach, když tvrdí, že ze sebe vydává hodně přes sto procent a že je jen otázka času, než sebou sekne, protože tělo vypoví poslušnost. Co by pak bylo s dětmi, je velká otázka. Snad se alespoň kvůli nim začne trochu šetřit.

V každém případě Lutovská nemá na muže štěstí. Zatímco nevěrného manžela přistihli fotografové s milenkou Dominikou Kratinovou (30), bývalý přítel Radovan Hynek v roce 2009 veřejně hrozil sebevraždou, pokud se s ním Iveta rozejde.

Tehdy si Lutovská začínala právě s Vítem, se kterým odjela na romantickou dovolenou do Benátek. Kdeže ty časy jsou... Její přátelé věří, že se nad ní osud konečně smiluje.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden