Moje šťastná hvězda

Trápení nemocné Slováčkové!

Statečně jako lvice bojuje s rakovinou plic. Přesto se najdou lidé, kteří jsou na Annu Slováčkovou (28) opravdu hodně zlí. A ona to velmi špatně nese.


Síly ubývají, rakovina si vybírá stále větší daň, Anička Slováčková (28) se ale nevzdává a bojuje. Mnoho lidí jí vyjadřuje podporu, najdou se však bohužel i tací, kteří v ní vidí někoho, kdo se jen zviditelňuje.


„Asi bych to nemusela řešit, ale trápí mě to. Píší, že se jen cpu do médií apod.,“ tvrdila smutně. Přitom ona nikdy nepatřila mezi lidí, kteří by za každou cenu potřebovali pozornost.


Mám sedět doma?


Jde o to, že se zpěvačka nechce před světem schovávat, nechce se někam zahrabat a čekat, jak to s ní dopadne. Naopak, je stále aktivní. A když jí pak někdo napíše, že to s ní vlastně není tak špatné, když může dávat rozhovory, určitě ji to moc bolí.


„Nevím, no. Asi mám sedět doma na zadku a mít deprese a říkat si, jak je život nespravedlivý.“ Kdo ji zná, tak ví, že to není její styl. Snaží se zůstat pozitivní a šťastná. Bojovat se skrytým nepřítelem.


Přítel je jí oporou


Dcera Dády Patrasové (67) Felixe Slováčka (80) se alespoň může spolehnout na svého nového přítele, kterého nedávno přiznala. Jeho jméno sice zatím tají, ale tvrdí, že nejde o nikoho známého a znali se už dlouho předtím, než to mezi nimi zajiskřilo. Uvažuje s ním dokonce o miminku, ale samozřejmě bude záležet na její nemoci.


„Bojím se nejhoršího možného konce vztahu,“ podotkla smutně a přiznala tím, že počítá i s tragickým koncem. V redakci jí držíme palce a alespoň na dálku posíláme vzkaz, ať si ze zlých lidí nic nedělá!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden