Můj kousek štěstí

Trápení se svatbou vrcholí

Když to takhle půjde dál, nepůjdou jim za družičky dcery, ale vnučky!

Snad už úplně všichni se Kristýny Leichtové (36) ptají jen a jen na svatbu. Herečka toho má plné zuby tím spíš, že by se skutečně ráda vdávala. Vzhledem k jejím nepopiratelným půvabům by byla krásná nevěsta.

Jako největší a pravděpodobně i jediná překážka se tudíž jeví partner Vojtěch Štěpánek (37), šéf činohry Národního divadla moravskoslezského. Zřejmě i proto ho partnerka dostrkala do zábavného televizního pořadu, kde bylo jeho úkolem nechuť k legitimizaci svazku vysvětlit a obhájit – což není jednoduché, neboť dvojice vychovává dvě holčičky, Dorotku (3) a Rozárku (1).

Jejich maminka se z lásky k tmavovlasému umělci lecčeho vzdala, byla třeba nucena odstěhovat se do Ostravy, kde teď Štěpánek pracuje. „Kristýna je poslední tři roky jenom těhotná nebo kojí. Co by to bylo za svatbu, vždyť by z toho nic neměla,“ neochotně objasnil divadelní šéf, který nejprve naznačil, že bude-li se hovořit o svatbě, odejde – ale to byla patrně jen legrácka.

Dodal, že svatební obřad je intimní akt, který nepotřebuje pozornost davů. Kdosi naznačil, že dalším z hostů pořadu je farářka ochotná pár hned oddat. Umělec se vyděsil a namítl, že bez dětí a rodiny veselku uskutečnit nelze, bylo by jim to totiž líto.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden