Můj kousek štěstí

Trápení se vrací jako postižení

Některým lidem naloží osud na bedra tolik soužení, až je s podivem, že to vydrží se zdravým rozumem. Ukazuje se, že královnu české country Věru Martinovou (61) opustil milovaný partner, léčitel Květoslav Zmrhal (54). „Už spolu nejsme,“ zarmouceně potvrdila zpěvačka.

„Byl to ten kritický sedmý rok. Ale život mě naučil, že pomocnou ruku najdu hlavně na konci své paže.A možná se ještě někdo v mém životě objeví,“ utěšuje se nešťastná žena, na niž se toho v poslední době sesypalo nepočítaně. S léčitelem se seznámila v období kolem rozvodu s hudebníkem Jaroslavem Petráskem (60).

Už to zase bolí. Léčitel přišel, vyléčil a odešel.

Původně jí Květoslav léčil bolavá záda, postupem času zjistili, že jsou patrně spřízněné duše, a zůstali spolu. „Dostal mě z nejhoršího. Ale teď nemluvím o těle, ale o duši,“ ujišťovala tehdy půvabná plavovláska, která byla v minulosti nucena bojovat mimo jiné s následky autonehody či s rakovinou.

Aby to bylo ještě horší, během koronavirové pandemie jí zemřela maminka, pak bratranec, teta, tatínek a sestřenice. „Chodili jsme z pohřbu na pohřeb,“ vzpomíná. přišla i o partnera.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden