Moje šťastná hvězda

Trápí ho černé svědomí?

Nečekaný rozvod už je sice za nimi, stále ale mezi Taťánou Kuchařovou (34) a Ondřejem Gregorem Brzobohatým (39) zůstává mnoho nevyřčeného.


A zdá se, že to tak i zůstane. Muzikant si je zřejmě moc dobře vědom, jakou bolest své bývalé ženě způsobil, stále v sobě ale ještě nenašel dost odvahy vzmužit se, pohlédnout jí do očí a omluvit se.  


Omluva očividně ještě neproběhla.

Sbalil pípu a ujel

Před pár dny si dokonce z jejich bývalého luxusního bytu odvezl svá poslední „fidlátka“, tvářil se ale u toho dost zvláštně, jako kdyby měl snad strach, že se tam někdejší žena jeho srdce objeví. Kuchařová sice v té době byla nejspíš v cizině, kde si léčí své bolavé srdce, co kdyby ale náhodou.

Brzobohatý vzal pípu, před domem už na něj čekala podpora v podobě jiné ženy a už zase pelášil pryč. Jeho údajná milenka Daniela Písařovicová (43) zjevně neměla moc času, aby mu se vším pomohla. V kadeřnickém křesle se totiž snažila zamaskovat své šediny, pravděpodobně aby se Ondřejovi líbila.

Milenka Daniela Písařovicová.

Odpustí mu někdy?

To Kuchařová si nasadila veganský detox, připravuje se na psaní knihy a chystá se na úplně nový život, od něhož čeká, že jí přinese více štěstí, než tomu bylo doposud. Přitom by jim určitě hodně pomohlo, kdyby si v klidu sedli a o všem se promluvili, už jen kvůli tomu,  aby mohli hezky v klidu začít s čistým štítem...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden