Můj kousek štěstí

Trápí ji bolesti, nosí korzet

Vzpruhu v podobě milovaného publika potřebuje jako sůl.

Strachem o dlouholetou kamarádku se netají už ani muzikant Karel Vágner (79). V březnu oslaví osmdesátiny. Nic velkolepého se mu pořádat nechce, leda by se účastnila i Hana Zagorová.

To je však stále s velkým otazníkem. „Po covidu se ještě nevrátila do dřívější kondice. Ale věřím, že k tomu brzy dojde,“ říká hudebník. Zpěvačka je podle něj i v pokročilejším věku podobně statečná jako za starých časů, kdy mívala problémy s krvinkami a koncerty plánovala tak, aby se včas dostala do nemocnice na plánované transfúze.

Vágner na svou Haničku Písničku nedá dopustit.

To je však stále s velkým otazníkem. „Po covidu se ještě nevrátila do dřívější kondice. Ale věřím, že k tomu brzy dojde,“ říká hudebník.

Zpěvačka je podle něj i v pokročilejším věku podobně statečná jako za starých časů, kdy mívala problémy s krvinkami a koncerty plánovala tak, aby se včas dostala do nemocnice na plánované transfúze.

V současné době trpí Hana ukrutnými bolestmi zad, které způsobily tři nalomené obratle. Nosí bederní pás, který od bolestí ulevuje. A nepřestává věřit, že zjara bude už konečně koncertovat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden