Moje šťastná hvězda

Trápí se a už neví, jak dál?

Sympatického herce asi postihl syndrom vyhoření, neboť se proslýchá, že Ulici začíná nenávidět. Adrian Jastraban (52) na tom má být dokonce tak špatně, že údajně  neví, jak z  toho ven.

Jediným řešením je nejspíš dát seriálu sbohem. Jenže moc dobře ví, že v uměleckém světě, a zvlášť v dnešní době, je složité hledat stejné dlouhodobé projekty. Herec má prý ale už plán, jak to celé zvládne.

DOKÁŽE UŽIVIT RODINU?

Přestože se jeho role významně zmenšila, přijde si i tak měsíčně na několik desítek tisíc korun. Ještě před pár lety byl zvyklý na větší honorář, neboť byl jednou z hlavních postav nekonečného seriálu.

Loni si posteskl, že neví, kde sežene náhradu za ušlé zisky, o které přišel kvůli pandemii. „Přišel jsem o mnoho práce, o projekty, o divadlo. Snažím se ale vyhnat černé myšlenky ven z hlavy,“ přiznal tehdy otevřeně.

Rok utekl jako voda a nic se pro něj bohužel nezměnilo. Stále na tom má bý stejně, ne-li hůř. Podle přátel by totiž už rád odešel z Ulice a věnoval se něčemu, co by mu opět vlilo novou krev do žil.

Kvůli rodině to ale udělat nemůže a má se tak velice trápit. „Už jednou jsem se bál, že neuživím rodinu, teď přišel strach znovu,“ dodal k tomu.

NEVÍ, ZDA TO BUDE STAČIT!

Říká se sice, že měl nedávno dostat nabídku na jeden celovečerní film, to mu ale z dlouhodobého hlediska asi moc nepomůže ani po finanční, ani po psychické stránce.

Natáčení má být naplánované jen na půl roku a stejně bude muset do toho natáčet i Ulici. Možná by měl, alespoň na nějaký čas, úplně změnit obor, aby se náhodou z toho všeho stresu nezhroutil. Třeba by to pomohlo.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden