Moje šťastná hvězda

Trápí se Babčáková kvůli bývalé lásce?

Na první pohled sice působí SIMONA BABČÁKOVÁ (49) jako sebevědomá žena, avšak zdá se, že je to jen její maska a herečka stále nemůže rozdýchat zradu svého snoubence.


Není žádným tajemstvím, že se Simona Babčáková (49), která má za sebou natáčení seriálu Půlnoční zpověď, kromě herectví věnuje i osobnímu koučinku a pomáhá lidem zvládat různé životní situace. Ovšem zdá se, že by brunetka potřebovala občas sama poradit, a to především v oblasti lásky.


Opustil ji?


Jsou to už dva roky, co se Babčáková rozešla se svým snoubencem, fitness trenérem Janem Adensamem (45). A od té doby to vypadá, že si zatím žádného nového partnera nenašla. Ovšem konec vztahu s pohledným sportovcem měl prý hodně hořkou pachuť.


Od té doby, co se rozešla s pohledným fitness trenérem, je prý sama.

Adensam sice tvrdil, že si přestali názorově rozumět a vzájemně se odcizili, avšak podle našich informací mělo být všechno trochu jinak.

Hrála v tom roli nevěra?

Proslýchá se totiž, že svalovec nebyl herečce úplně věrný, což měla nést velmi těžce. Svého času byl navíc hodně spojován s herečkou Simonou Praskovou (58), se kterou si měl údajně hodně dobře rozumět a trávit s ní hodně času.

To mělo být prý trnem v oku Babčákové. Říká se, že na svého snoubence velmi žárlila, neustále ho hlídala a vadilo jí, když někam chodil bez ní. A není to poprvé, co jí vztah nevyšel.

Je pořád sama?

V minulosti se údajně rozvedla s mužem, jehož tvář a jméno úzkostlivě tajila. Nicméně mu porodila dvě děti. Avšak o svém soukromí se herečka baví jen opravdu hodně nerada. Zatím to ale vypadá, že má v lásce smůlu. Snad na ni ale ten pravý ještě někde čeká.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden