Moje šťastná hvězda

Trápí se Randová kvůli lásce ke kolegovi?

Zamilovala se do Zounara?

Divácky velmi oblíbená představitelka seriálové Heluš MARTINA RANDOVÁ (45) žije už dlouhé roky sama bez partnera. Nikdo by se proto nemohl divit, kdyby se zakoukala do svého kolegy MARTINA ZOUNARA (47), který je jí velmi blízký!

V loňském roce se objevila informace, že herečka Martina Randová, která se do paměti diváků zapsala zřejmě nejvýrazněji v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, skončila v nemocnici! Stalo se tak údajně v důsledku naprostého vyčerpání organismu. Záchranka ji musela odvést přímo z práce do nemocnice. „Ano, je to pravda. Jsem v nemocnici, kam mě v pondělí přivezla záchranka pro kolaps organismu,“ potvrdila tehdy herečka závažnost situace s tím, že dostává kapačky a čeká na výsledky testů. Dále ve svém prohlášení uvedla, že se cítí už mnohem lépe a věří, že bude brzy zase fit. Herečka původně mluvila o bolestech zad, ovšem nyní se ukazuje, že za jejími zdravotními problémy možná stojí něco docela jiného.

Zadělává si na problémy?

Jakou roli sehrály v náhlém kolapsu hvězdy Ordinace v růžové zahradě její přísné diety, které si prý často ordinovala? Byla to touha po štíhlé postavě, která herečku natolik oslabila, že musela být přímo z natáčení odvezena záchrankou do nemocnice? Nejspíš ano! Podle našich informací za vyčerpáním organismu Randové stojí s největší pravděpodobností její hubnutí. Herečka v minulosti zhubla 12 kilogramů a lékaři ji důrazně varovali, že pokud nepřibere, vybere si náročné tempo svou daň. A přesto, že se Randová nedávno chlubila, že už má o pět kilo více, jak se zdá, bylo to málo. Jak sama přiznala, v nemocnici lékaři zjistili, že je vnitřně velmi podvyživená, že jí chybějí vitaminy, minerály a další důležité látky. Je prý nutné, aby přibrala. Dokáže to ale? Začíná se totiž spekulovat, zda nemá problém s vážnou nemocí, mentální anorexií!

Může za to její samota?

„Měla jsem hodně práce a zapomněla jsem na jídlo,“ vymlouvala se Martina. Není ale pravda někde jinde? Kamarádky jí prý vyčítají, že je nevkusná a vůbec o sebe nedbá. Že když prý bude takhle pokračovat, žádného chlapa si nikdy nenajde. A není žádným tajemstvím, že Randová má velmi blízko k Zounarovi, s nímž si díky seriálu užila i hodně pikantní scény. Básní o něm, že skvěle líbá a že kdyby existoval ještě jeden Zounar, brala by ho hned. Za snahou pořádně zhubnout tak spíš může být neopětovaná láska svého kolegy, jemuž se snaží zalíbit ze všech sil.

Na svého kolegu nedá dopustit. Je to prý nejlepší parťák, se kterým si rozumí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden