Moje šťastná hvězda

Trápí Šplechtovou další krutá nevěra?

Manžel Miluši Šplechtovou (66) rozmazluje, což prý není jen tak. Povídá se, že Jan Hrušínský (68) se nepoučil a měl zase milenku.


Někteří kolegové známého herce a divadelního šéfa tvrdí, že na herečku ze seriálu Ulice pěje ódy v podstatě na každém kroku. To podle nich dřív nedělal. Mají proto podezření, že Jan Hrušínský (68) pouze „žehlí“ nějaký svůj další průšvih.


Není to tak dávno, co se povídalo, že si opět našel mladší milenku, se kterou se měl nějakou dobu vídat. Nebylo by to přitom poprvé, v minulosti dokonce jeden takový mimomanželský vztah přiznal s tím, že se zamiloval. S Miluší Šplechtovou (66) už dál být nechtěl.


Manžel  Jan Hrušínský (68). V minulosti už mu nevěru odpustila.

Jeho nevěrou už si prošli

Srdce i mysl sympatického chlapíka okouzlila produkční Michaela Blahutová (49). „Miluji ji. Se ženou jsme se dohodli na rozvodu,“ sdělil tenkrát veřejně. Manželé spolu ale nakonec zůstali. Stejně jako o pár let později, kdy se hovořilo o jeho vztahu s produkční Divadla Na Jezerce Eliškou Zemánkovou (28).

Navíc v zákulisí českého showbyznysu koluje celá řada historek, kde je v hlavní roli Hrušínský a různé ženy. Vypadá to však, že Šplechtová mu všechny potvrzené i nepotvrzené románky odpustila. „Nemohla jsem jen tak zahodit společné roky. Přece jsme spolu něco vybudovali,“ nechala se slyšet herečka v jednom rozhovoru.

Pomluvy, protože jim závidějí štěstí?

Možná si ale dala podmínku, že jakýkoli další podobný problém a už tolik pochopení mít nebude. Tím spíš, že jejich dcery Barbora (32)Kristýna (38), která také hraje v seriálu Ulice, už samozřejmě dávno dospěly.

Takže pokud by se Hrušínský opravdu zase scházel s jinou ženou, mohlo by to mezi nimi udělat hodně zlé krve. Chtěli jsme samozřejmě znát pravdu, protože všechny zmínky o jeho údajné nové milence byly ve fázi drbů od různých lidí, nic stoprocentně potvrzeného.

Naši fotografové však herce při žádných záletech až do uzávěrky tohoto čísla nenačapali. Věříme tedy, že jde jen o pomluvy těch, kteří manželům závidějí štěstí. Pravda je že sympatická herečka by si zasloužila klid, a ne znovu řešit zálety svého partnera.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden