Moje sladké tajemství

Tráví dovolené s Krausem?

Oblíbená herečka Ivana Chýlková (58) prozradila, jak ráda tráví volno. Především jí záleží na tom, s kým volno bude prožívat. To je pro ni alfa omega všeho, pak už je jí jedno i kam jede.

Nevadí jí vyrazit s batohem na zádech, ale klidně si dopřeje i hezkou dovolenou v hotelu. S balením věcí s sebou si hlavu neláme, nechává to vždy na poslední chvíli, což vypovídá i o její spontánní povaze. Obecně toho Ivana nemá moc procestovaného.

Cestuje především po Čechách, které má moc ráda, a v létě si dopřává volno především u nás. Pokud jí to situace dovolí, v zimě upřednostňuje dovolenou u moře. Ze vzdálenějších destinací navštívila Bali, které ji uchvátilo. Kdyby si tedy měla vybrat mezi Asií nebo Amerikou, volila by určitě Asii.

Dost možná ji tam táhnou i kořeny přítelkyně jejího syna. Jáchym Kraus (24) si našel lásku Dianku, která je napůl Češka, napůl Indonésanka. Do čtrnácti vyrůstala v Indonésii, a asi i proto si vybrala Ivana jako svou oblíbenou destinaci Bali.

Mohla tak poznat odlišnou a přátelskou povahu Indonésanů. Jak sama Ivana tvrdí, nemá ráda termín dovolená, protože se nikoho nemusí dovolovat, aby něco mohla. Volno bere jako prázdniny, které letos v létě strávila jak pracovně, tak ve volnu potulováním se po české krajině.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden