Moje sladké tajemství

Tráví spolu sami málo času

Prezentují se jako jeden z nejstabilnějších párů českého showbyznysu. Ale ani Karel Heřmánek (71) s Hanou Heřmánkovou (55) neznají osvědčený recept, jak toho docílili. Mnoho času věnují Divadlu Bez zábradlí, které společnými silami po revoluci založili.

Ač se ale může zdát, že jsou pořád spolu, opak je pravdou. Ne vše je zalité sluncem Každý z nich dělá úplně něco jiného, a když už se potkají, spíše probírají důležité pracovní záležitosti, které rozhodně nejsou tím, co by jejich vztah utužovalo.

Pravděpodobně je spojuje pouze společné divadlo.

Ještě k tomu, když se proslýchá, že se doma nemohou na ničem shodnout. Úsměv, který prý nepřetržitě zdobí Hančinu tvář, je tak možná někdy trochu přetvářka a menší kamufláž, aby Karel nezjistil, že s něčím, co dělá, není tak úplně spokojená.

„Jsme sice na divadle spolu, ale často každý někde jinde,“ postěžovala si smutně Heřmánková a určitě by byla moc ráda, kdyby s manželem trávila více romantických okamžiků mimo divadlo. Spojuje je jenom práce Asi by si to ideálně představovala někde v restauraci se sklenkou dobrého vína, a nebo třeba formou kulturních radovánek. Na to ale není čas, oba jsou tak pracovně zaneprázdnění, že pokud už mají chvíli času, věnují ji odpočinku. Sice jim manželství drží už neuvěřitelných třicet let, ovšem někdy ty krize a neshody přijdou jako blesk z čistého nebe, a pokud už si ani nedokážou sdělovat své pocity a přání jinde než v práci, zadělávají si na problém, který se jim může v budoucnu pořádně vymstít.

Není totiž výjimkou, že se rozejdou i páry, které jsou spolu desítky let.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden