Moje šťastná hvězda

Trenér a milenec v jednom?

Ze společnosti se trochu stáhla, ale měla k tomu své důvody. Herečka Miluše Bittnerová (42) měla jistě plné ruce práce se svou několikaměsíční dcerkou Betynkou.

Je to ale skutečně ten jediný důvod, proč o sobě nedávala vědět? Když naposledy na sociálních sítích sdílela svůj názor, schytala od všech pořádnou kritiku.

Pronesla totiž, že mít dítě po čtyřicítce je to nejlepší, co může být. A údajně by všem doporučila, aby nikam nespěchali. Nehezky také narážela na mladší maminky.

Tvrdě ji odsoudily

Nikdo si to ale nenechal líbit. Většina maminek Milušku odsoudila, protože těhotenství po čtyřicítce je už hodně rizikové a velmi nebezpečné. A ona k tomu ještě ženy nabádá.

Od té doby se Bittnerová stáhla a už raději žádný ze svých názorů nezveřejnila. Před pár dny se ale konečně ozvala, protože celý skandál utichl.

Přiznala, že se chystá na sobě zapracovat a nemůže se dočkat, až se do toho pustí. Co přesně měla herečka na mysli?

Po porodu chce být zase ve formě.

Čeká ji obrovská změna

Miluše se rozhodla shodit svá poporodní kila. Chce změnit svou postavu a shodit minimálně patnáct kilogramů. Podle některých to trochu uspěchala, protože dcerce není ještě ani rok a ke všemu ji Bittnerová pořád kojí.

Ani to ale nezměnilo její názor a najala si osobního trenéra Vojtu Urbana (26), který v loňském roce vyhrál titul Muž roku. O jeho atraktivitě nelze pochybovat, a to byl možná jeden z důvodů, proč se Miluše rozhodla svěřit právě do jeho rukou.

Přeskočila mezi nimi jiskra?

S trenérem už měla úvodní schůzku, kde měli probrat všechny její cíle a taky změny ve stravování. Proslýchá se, že mezi nimi okamžitě přeskočila jiskra.

Přece jen se Miluši nepřezdívá „česká Marilyn Monroe“ pro nic za nic a není divu, že se do ní mladý model zakoukal. Ani jí nemá být vypracovaný Vojta lhostejný a oba se moc těší, až spolu díky tréninkům budou trávit více času.

Urban má Miluši doprovázet dokonce i na procházkách s kočárkem, protože to je součást cvičebního plánu. Co na to ale říká Miluščin manžel Renda (46)?

Nemá na ni čas

Renda se snaží trávit co nejvíc času v práci, aby svou rodinu uživil. Nechce, aby jeho malá dcera a manželka strádaly, proto doma příliš nepobývá.

O tom, že se Miluše chystá zapracovat na své postavě, nejspíš ví a nic proti tomu nenamítal. Asi chce, aby se jeho žena cítila ve svém těle dobře, a nevidí důvod jí v tom bránit.

O přitažlivém trenérovi se ale možná nezmínila. Co když se mezi nimi stane něco, co by nemělo? Pro ni by to asi bylo jen zpestření, ale Rendu by to mohlo zasáhnout

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden