Treska s bylinkami

Pečená treska s bylinkami, citronem a česnekem je svěží a lehké jídlo. Ideální přílohou jsou brambory.

Suroviny - 4 filety tresky - 4 lžíce olivového oleje - 3 citrony - 4 stroužky česneku - čerstvé bylinky - sůl, pepř - pečicí papír

Postup

1. Prsty namočte do oleje a vetřete ho do kůže ryby. Poté filety osolte a opepřete.

2. Dva citrony pokrájejte na tenká kolečka a vyložte jimi dno pekáče, který nejprve vystelete pečicím papírem. Na ně dejte filety tresky a navrch rozmačkané stroužky česneku, bylinky a citron pokrájený na měsíčky.

3. Dejte péct do trouby vyhřáté na 220 ºC na 30 až 35 minut.

reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden

reklama