Moje šťastná hvězda

Trestu smrti pro kolegyni do konce svých dnů velice litovala

Moje šťastná hvězda

Černé svědomí nedávalo Antonii Hegerlíkové spát, Jiřině Štěpničkové se pak několikrát, na rozdíl od jiných herců, omluvila a snažila se jí co nejvíce pomáhat.

Třebaže ANTONIE HEGERLÍKOVÉ (†89) odehrála stovky postav, všichni si ji nejspíš vybaví hlavně jako laskavou maminku ze seriálu F. L. Věk. A měla s ní hodně společného i v soukromí.

Nepatřila k herečkám, které by se za každou cenu draly do popředí, přesto byla uznávanou „dámou“ své profese. Typické pro Antonii Hegerlíkovou (†89) byly věrnost a obětavost, a to jak v profesním, tak v soukromém životě.

Ostatně fakt, že skoro šest desítek let byla věrná jednomu divadlu, mluví sám za sebe. Avšak i ona má na svém kontě jeden hřích, který se s ní táhl dlouhá léta a nedával jí spát. Jako jeda z mála se ho ale snažila všemožně odčinit, i když

Zbývá vám 92% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden