Můj kousek štěstí

Třetí dítě? Asi bude!

Ten zářivý úsměv krásné blondýny z obrazovky jen tak nezmizí. Důvod může být jediný – další dítě. Opět na ratolest přišla řeč. Lucie Borhyová takticky projevuje zájem... Veřejně!

Zatímco mnohé jiné celebrity se z nynějšího domácího vyučování svých potomků hroutí a propadají chmurám, depresím, či dokonce alkoholu, Lucie Borhyová zvládá tento nelehký úkol se ctí a úsměvem na tváři.

A to obě děti chodí do školy, holčička dokonce do první třídy, což je v době koronavirové krize asi to nejhorší, co se může stát. Z učení prvňáčka písmenkům by měl pocuchané nervy pravděpodobně i svatý Petr. Ne tak plavovlasá moderátorka Televizních novin, ta, jak náhle vyšlo najevo, zřejmě disponuje nevšedním pedagogickým talentem.

„Bylo to náročné na koordinaci: teď máš češtinu, teď matiku, teď si dodělej tohle... Ale pak jsme si na to zvykli, vytvořili si svůj režim a vyhovovalo nám to. On si člověk vždycky na všechno zvykne,“ podotýká vyrovnaně. Zdůrazňuje, že děti miluje.

A pozor: Třetí dítě vůbec nevylučuje! „Představit bych si to uměla, ale tyhle věci nechávám tak nějak osudu. Uvidíme, co život ještě přinese. Neříkám ani ano, ani ne,“ tvrdí s úsměvem. A tak je všechno na jejím mladším příteli, právníkovi a podnikateli Michalu Smečkovi (32).

Měl by se zkrátka víc snažit. Lucie působí na obrazovce stále velmi svěže, upřímné odhodlání přivést na svět další miminko jí lze bezpochyby věřit. Když uvážíme, že věk, jak nedávno dokázala Vendula Pizingerová (48) nehraje u rodiček v moderní době až tak zásadní roli, můžeme dokonce směle doufat!

Když jsme u zmíněné vdovy po Hudebním skladateli Karlu Svobodovi (†68), máme zprávy, že panička jen kvete a rodinka s pětiměsíčním Josefem žije jako na obláčku. Lucie se jistě nechá tou idylkou ráda inspirovat. -Držíme palce všem!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden