Můj kousek štěstí

Třetí dítě Evy Perkausové je jen otázka času?

Je pro ni přednější velká rodina, nebo spíš zářná kariéra? Na tu otázku už asi brzy získáme odpověď

Dvěma dětmi prý nekončí. Eva Perkausová (30) plánovala ještě daleko větší rodinu. „Budu rodit, dokud nebude holčička!“ prohlásila maminka dvou malých synů.

Početnou rodinou podle všeho může vycházet vstříc hlavně přáním svého manžela. Ivan Hecko (40) prý pochází z velké rodiny a říká se, že by si přál minimálně tři děti. Moderátorka se tak sice nyní po krátké mateřské vrací na obrazovky, otázka ale je, co bude dál.

Podruhé otěhotněla jen tři měsíce po porodu syna Kiliana (1). Druhý syn Arian už je na světě pět měsíců, podle mnohých tak lze očekávat, že manželé se pokusí o další miminko brzy. Pokud už se tak dokonce nestalo.

Ozývají se však také hlasy, že blondýnka se na další těhotenství příliš netváří. Chtěla by zase nastartovat kariéru a posunout se pracovně dál. Problém spočívá v tom, že asi nejsou s manželem tak úplně zajedno.

Ten by ji prý měl nejraději doma pod dohledem, spekuluje se totiž o jeho žárlivosti. Když moderátorka půjde proti manželovi a třetí dítě odloží, nebo úplně zamítne, může přijít o domácí pohodu.

Další těhotenství ale může znamenat její konec v televizi. Těžko předpokládat, že by na ni znovu čekali, znovu hledali náhradu a doufali, že se to nestane počtvrté.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden