Můj kousek štěstí

Třetí manželství je v ohrožení

I developeři teď zažívají svízelné časy, přitom ti si obvykle žijí fantasticky. Například Pavel Satorie (71), třetí manžel Jany Švandové, je v současné době skoro pořád doma. Podobně je na tom také Jana, která coby herečka nemá do čeho píchnout.

Dva v ponorce

„Je pravda, že tak dlouho jsme spolu ještě nebyli,“ připouští blondýnka. „Je to těžká vztahová zkouška. Manžel má home office, do práce jezdí opravdu minimálně a i já, která byla věčně pryč, jsem teď doma.“ Koronavirová pandemie zasáhla nekompromisně.

A tak jsou Jana a Pavel postaveni před problém, který nyní řeší velké množství párů: jak jenom přežít tu nesnesitelnou ponorkovou nemoc, kdy vám jde ten druhý na nervy už jen proto, že existuje?„Hodně nám pomáhá sport, jezdíme na kole, chodíme na procházky, teď začal golf, který máme oba rádi,“ popisuje herečka, jak s manželem bojují proti vzájemné nesnášenlivosti.

Zároveň přiznává, že nejsou andělé a dovedou si s plným nasazením vjet do vlasů. „To bychom asi nebyli normální, kdybychom se nepohádali,“ míní. „Každý vztah má někdy své ponorkové období. My se pak tomu zasmějeme. Musíme jít dál a ten život si užívat, protože je pravda, že všechno strašně letí,“ dodává rozumně.

Jen ne třetí rozvod!

Má za sebou dva rozvody, svatba se Satoriem byla její třetí. Zdůraznila, že potřetí se rozvádět už skutečně nechce, neboť rozvody bývají po všech stránkách vyčerpávající. A Jana se nehodlá soužit, je naopak zvyklá život si labužnicky vychutnávat.

Nevěra bere všechno

Prvním a druhým manželem Jany Švandové byli lékař a filmový producent. Jiří Bartoška (74) se nad tím podivoval slovy: „Může si vůbec herečka takto šlapat po štěstí? Rozvede se s plastickým chirurgem, pak s filmovým producentem, a vezme si developera.“

Jana se zapřísahá, že byla pokaždé  k smrti zamilovaná. „Jenže láska po nějaké době pomine a pak se z toho stane normální vztah s každodenními starostmi,“ vysvětluje herečka.

Dvakrát jí ony každodenní starosti vztah rozbouraly, zvlášť když k nim přibyla i nevěra z její strany. Za Satorieho je vdaná třiadvacet let a se smíchem tvrdí, že toho už si nechá.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden