Moje sladké tajemství

Třetí miminko se třetím chlapem?

Proč si idol tolika mužů zatím nikdo nevzal?

Krásná česká moderátorka Lucie Borhyová (44) po nevydařených vztazích s podnikatelem Nicolasem Papadakisem (46) a sporťákem Michalem Hrdličkou (33) vypadá velmi spokojeně vedle přítele Michala Smečky (34).

Vídají se od roku 2017 a Lucie za ním často jezdí do Brna, kde Michal Smečka pracuje jako právník. Dlouhodobě spolupracovali a manažerský vztah přerostl v lásku.

Protože je její přítel o 10 let mladší, hrnou se spekulace o jejím dalším těhotenství, kterému se podle svých slov Lucie nebrání.„Nechávám to tak otevřené, co mi ještě život přinese,“ svěřila se. Lucie tvrdí, že to měla vždy tak, a proto pokračuje v tomto duchu.

Umí si představit mít ještě jedno mimčo a celé si to znovu zažít. V životě už se v partnerských vztazích hodně spálila, a tak si dává na toto soužití větší pozor, co do soukromí, tak do větších závazků.

S postupem času se ale ukazuje, že s Michalem Smečkou nejde jen tak o nějaký románek, a přestože ji starost o dvě děti a náročná práce velmi zaměstnává, daří se jí s partnerem vše skloubit dohromady.

Nyní se objevily otazníky ohledně jejího dalšího působení v TV s tím, že by ji měla nahradit mladší kolegyně. Možná to osud sám vyřeší třeba dalším přírůstkem do rodiny.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden