Můj kousek štěstí

Třetí svatba s vůní rozvodu

Tak se nám ti naši staří známí berou... Už zase! Manželé Valšíkovi, kteří už to mají v Ordinaci v růžové zahradě jednou za sebou, si svatbu před kamerou zopakovali.

Produkce slavného seriálu, jenž už to má ovšem spočítané (co naplat, když má konkurence Slunečnou) uznala za vhodné diváky na rozloučenou potěšit návratem Zlaty Adamovské a Petra Štěpánka (72), tohoto hvězdného hereckého manželského páru, před oddávajícího.

Symbol jedné éry. Stali se jakousi vlajkovou lodí kamenické ordinace.

Zlata to zrekapitulovala: „První svatba byla v Ordinaci, v kostele, ta druhá, opravdová, se odehrála na terase pražského hotelu a teď se bereme v kamenickém selském stavení,“vysvětlila, jak dvě fiktivní svatby „lemují“ tu nejdůležitější.

Pro oba herce má ovšem svatba v seriálu poněkud hořkou příchuť a připomíná v konečném důsledku spíše rozvod. A hodně drahý! Vždyť velmi tučný příjem z natáčení znamenal pro Zlatu i Petra tučnou pravidelnou sumičku na jejich kontě.

Kdybychom chtěli být jízliví, budeme se ptát, po čem se těm dvěma umělcům bude už v létě více stýskat, po pracovním kolektivu, nebo po penězích? Ale ne, těch oni mají dost...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden