Můj čas na kafíčko

Třetí svatbu Lucie Bílá neodmítá, má ale jednu podmínku!

Můj čas na kafíčko

Nejprve se jednalo jen o pracovní vztah. Pak pochopila, že on je tím pravým!

V milostném životě Lucie Bílé (54) se střídaly šťastná léta i zklamání. Dvakrát vstoupila do manželství a ani jednou vztah nevydržel. Stane se dalším oficiálním životním partnerem zpěvačky Radek Filipi (37)?

Několikanásobná Zlatá slavice Lucie Bílá (54) měla mimořádný talent už od dětství. Jako správný tvrdohlavý Beran si šla za jeho naplněním různými cestičkami. Nejprve byla tvrdou rockerkou ve skupině Arakain.

Pak úplně přehodila výhybku a po setkání s producentem a skladatelem Petrem Hannigem (75) se stala úspěšnou popovou hvězdičkou. Bylo to zejména díky hitu Neposlušné tenisky. Tímhle směrem ale Lucie jít nechtěla.

Její přirozený temperament moc neladil s rolí romantické naivky. Svůj styl si našla poté, co se dala dohromady se skladatelem Ondřejem Soukupem (64) a textařkou Gábinou Osvaldovou (62). V nich našla

Zbývá vám 81% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden