Můj čas na kafíčko

Tři roky po svatbě přišel pro Michaela J. Foxe krutý šok!

Můj čas na kafíčko

První příznaky nemoci nepovažovali za nic vážného.

Láska bývalé hollywoodské hvězdy Michaela J.Foxe (59) a jeho ženy Tracy Pollan (60) začala jako v pohádce. Brzy se ale změnila ve společný boj proti hrozné nemoci!

Pouhých 164 cm vysoký Michael J. Fox vždycky vypadal o hodně mladší, než ve skutečnosti byl. Toužil stát se hokejistou, ale se svojí drobnou postavou by v tomhle sportu neuspěl. Megahvězdou 80. let se stal díky filmové trilogii Návrat do budoucnosti.

O tuhle svoji nejslavnější roli přitom málem přišel. V té době už byl populární jako jeden z hrdinů seriálu Rodinná pouta. Když se ozvali filmaři s nabídkou role kluka Martyho, cestujícího časem, tvůrci seriálu mu to zamlčeli. Nabídka se naštěstí opakovala a tentokrát ji dostal přímo Michael, který se nestačil divit. A cesta ke slávě se mohla rozjet!

S jejím klukem by se určitě nepral!

Svoji budoucí ženu poznal Michael právě během

Zbývá vám 73% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden