Moje sladké tajemství

Tři roky přetvářky končí

Potřebovali se s rozchodem smířit na terapii, než vše oznámili

Herecký pár Bára Poláková (37) a Pavel Liška (49) šli konečně s pravdou ven. Už tři roky nejsou partneři a o rozchodu věděla jen nejbližší rodina. Co jejich vztahu zlomilo vaz?

Rozhodli se, že nic tajit dál nebudou. Expartneři Bára Poláková (37) a Pavel Liška (49) údajně nevěděli, jak mají celou situaci světu říct. „My to vlastně dlouho neměli potřebu oznamovat nějak oficiálně.

Přiznali rozchod, protože mají nové partnery?

Asi jsme si ten čas potřebovali nechat pro sebe, nejdřív tak nějak zesílit,“ vysvětlila Bára. Dvojice herců tak potvrdila to, co si vrabci dávno cvrlikali. První problémy zřejmě přišly tehdy, když se Liška vydal na několik měsíců natáčet cestovatelský dokument do Ameriky.

Nechal Polákovou doma s malými dcerami Ronjou (5) a Rikou (4). Po návratu už se asi nic nevrátilo do starých kolejí. Poláková o Liškovi odmítala mluvit v rozhovorech, nikam společně nechodili a bydleli odděleně.

Kvůli dcerám se nyní snaží vycházet a začali chodit na terapii. Proč přiznali rozchod až nyní? Většinou jdou expartneři s pravdou ven, když si jeden z nich najde někoho nového. Možná už brzy uvidíme Polákovou, nebo Lišku s novým objevem.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden