Moje šťastná hvězda

Tři žádosti o ruku, ale žádná svatba

Co když jim to ani tentokrát nevyjde?

Už mnohokrát se mluvilo o tom, že se půvabná Aneta Krejčíková (32) a její partner Ondřej Rančák (37) rozcházejí. Umlčí spekulace veselkou?

On ji už dvakrát požádal o ruku, poprvé po představení před 500 lidmi, podruhé mezi čtyřma očima. Hvězda seriálu Ulice mu jednou oplatila stejnou mincí, když mu napsala báseň s romantickým vyznáním. Jednou se oficiálně zasnoubili.

Podle mnohých je načase, aby se Aneta Krejčíková (32) a tělocvikář Ondřej Rančák (37) konečně vzali. Je to ale asi složitější, než by se mohlo na první pohled zdát.

Dělají si naschvály?

Jejich blízký známý, který si nepřál být jmenován, tvrdí, že jestli do toho „nepraští“ v roce 2024, tak nakonec opravdu půjdou od sebe, protože se všechno krásné, co mezi nimi je, změní v křeč. Je však otázka, jestli veselku v dohledné době zvládnou.

Někdy je složité se jí dívat jen do očí.

Nedávno se totiž spekulovalo o jeho nevěře, i když mu ji nikdo nikdy neprokázal. Pak zase tak trochu „zlobila“ Krejčíková, když se ukázala polonahá v seriálu Volha, což prý Rančák velmi těžce nesl, protože si ho měli dobírat jeho kamarádi a posmívat se mu, že viděli to samé, co on v ložnici.

Jako by si navzájem dělali naschvály. Zlé jazyky se dokonce nechaly slyšet, že pár spolu už je vlastně jen ze setrvačnosti a drží je pohromadě jejich děti, syn Ben (5) a dcera Tonička (3). Otázka je, jestli je na tom něco pravdy.

Buď jak buď, Krejčíková před časem na dotaz, proč ještě nejsou svoji, odpověděla: „Nevzal si mě, možná ani nechce. Nebavím se s ním o tom.“ To je dost zvláštní vysvětlení a evokuje spíš pocit, že mezi nimi zkrátka není vše v pořádku. Uvidíme, jak to všechno dopadne.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden