Můj čas na kafíčko

Triky, jak můžete omládnout o 5 let!

Každá žena chce vypadat stále skvěle a mladší o pár let, než ve skutečnosti je. Čas zastavit nejde, ale řekneme vám, čemu byste se měla vyhnout a na čem pro změnu zase zapracovat.

Je celkem jasné, že v určitém věku už přestanete snášet bujaré večírky a oslavy tak jako dřív, bez problémů. Řešením není samozřejmě zůstat sedět v koutě pouze se sklenkou vody, ale měla byste rozhodně alkohol začít prokládat dostatečným množstvím nealkoholických nápojů a cigarety odložit úplně. Přesně takový životní styl vám totiž způsobí tmavé kruhy pod očima a prohloubí vrásky. Jedna sklenka vína každý večer vás ale naopak hodí do pohody, a funguje tudíž jako jakási omlazující kúra.

Neponocujte

Se slavením dlouho do noci souvisí také ruku v ruce nevyspání. Takové ponocování vás ale stojí mnoho sil a co vás dříve vyřadilo z normálního provozu na den nebo dva, se nyní pokoušíte přemoct třeba i dlouhý týden. Právě spánek a odpočinek je přitom hlavním pomocníkem k udržení si mladistvého vzhledu. Proto mu věnujte alespoň šest hodin denně.

Spěte dostatečně i ve všední den. O víkendu nic nedoženete.

Snažte se nemračit

Smích je elixírem mládí! Nutit se k němu ale moc nejde. Pokud vás tedy něco trápí a tvoří se vám ze smutku nebo starostí povislé koutky, zkuste takové cvičení. Kdykoliv si uvědomíte, že se mračíte, zavřete oči a zlehka se štípejte palcem a ukazováčkem do obličeje. Postupujte od nosu směrem k čelu. Pak se ještě chvíli hlaďte po čele, dokud se vám svaly úplně neuvolní.

Všechno je v hlavě

Ne nadarmo se říká, že člověku je právě tolik, na kolik se cítí. Takže až se příště přistihnete, že si říkáte, že si něco nemůžete ve svém věku dovolit nebo na to nemáte už nárok, zapomeňte na to a udělejte pravý opak! Rozhlížejte se kolem sebe a snažte se pochytit nejnovější trendy. Uvidíte sama, že takový přístup vás začne brzy bavit a bude pro vás za chvíli přirozeným.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden