Moje sladké tajemství

Triky, jak na dokonale vypadající prsa!

Ať už uvažujete o změně z estetických nebo zdravotních důvodů, nikdy není pozdě! Ke krásnému poprsí stačí málo! Když budete pravidelně hydratovat a posilovat, čas od času si dopřejete speciální péči a pořídíte si správnou podprsenku přímo pro vás, budete sama překvapená, jak dobře se budete cítit! Základem je podprsenka! Pokud chcete na něčem šetřit, rozhodně by to neměla být podprsenka! V nekvalitním spodním prádle totiž nebude vaše poprsí nikdy vypadat k světu! A to i kdyby vám bylo dvacet let a cvičila jste denně.

V podprsence se musíte hlavně sama cítit dobře! Nic vás nesmí svírat ani škrábat a už vůbec ne tlačit. Kdo maže, má co ukázat! Hydratace vaší pokožky je klíčem ke zdravé mladistvé pleti. To stejné platí i o vašich ňadrech! Jestli chcete, aby vypadala dobře, musíte je pravidelně mazat krémem či tělovým mlékem.

Hlavně pak po sprchování nebo delší koupeli. Když si dáte na roztírání obzvláště záležet a pojmete ho jako krátkou masáž, budete tím své poprsí i částečně zpevňovat a spojíte příjemné s užitečným. Dopřejte poprsí vodní masáž Masírovat můžete už během sprchování.

Odborníci totiž radí masáž proudem studené vody. A to každý den! Změnu ale samozřejmě nepocítíte ze dne na den. Tenhle rituál je potřeba opakovat denně po dobu alespoň dvou týdnů. Určitě si říkáte, že masáž horkou vodou by byla o něco příjemnější, ale na to pozor! Horká voda naopak prsní tkáně uvolňuje a podporuje tak spíš jejich povolování. Pokud máte možnost si na masážní hlavici zvolit vlastní program, vyberte si spíš jemnější proud vody. Masáž vás nesmí v žádném případě bolet! Pomoc z říše bylinek Věříte na všemocnou sílu bylinek? Pak je takhle rada hlavně pro vás! Jestli chcete cestu ke krásnému pevnému poprsí urychlit, můžete třikrát denně sáhnout po půlce čajové lžičky mletého semene pískavice řeckého sena.

Mimo to působí i jako skvělé afrodiziakum. Nezapomeňte cvičit! Stejně tak jako posilujete stehna nebo bříško, je potřeba pro pevnější dekolt začít posilovat i prsa. Se speciálními cviky budou vaše přednosti déle odolávat gravitaci.

Dělejte třeba kliky proti zdi, tlačte dlaně před hrudníkem proti sobě nebo choďte často plavat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden