Můj čas na kafíčko

TRIKY na bezchybný letní čas

Těchto pár rad vám zpříjemní první sluneční dny i horké léto. Nemusíte se bát ani plavek či spálené pokožky.

Okouzlete skvěle padnoucími plavkami

Husí kůži vám nahání představa z odhaleného těla u vody? Nepanikařte a dejte šanci vyšším kalhotkám, které vám protáhnou nohy a průstřihy na plavkách hezky vytvarují postavu.

Obklady z kefíru jsou ještě lepší.

Chcete-li odvést pozornost třeba od většího pozadí, vsaďte na vyztužené košíčky s push-up efektem, který přitáhne pánskou pozornost. Věřte, že na bikiny musíte mít báječnou figuru, využijte je tedy pouze jako opalovačky, do vody však zvolte obyčejné sportovní plavky.

Lék na spáleniny

I když se před sluníčkem chráníte pomocí dlouhých rukávů, klobouků a slunečních brýlí, i tak se můžete na zapomenutých místech rychle spálit. Známe rychlou záchranu. Jeden šálek nízkotučného mléka smíchejte se čtyřmi hrnky vody a přidejte pár kostek ledu.

Do vzniklé směsi ponořte vatový obklad a přikládejte ho na postižená místa po dobu 15 minut. Vše opakujte po dvou až čtyřech hodinách.

Dopřejte obličeji náboj mlhy

V jarních a letních dnech váš obličej potřebuje pořádnou dávku vláhy. Ve své péči nezapomínejte na krémy, séra a výživné masky. Ty si ovšem dopřávejte ráno i večer. Jak ale pleť rychle zavlažit i během dne? Zkuste hydratační mlhy ve spreji. Můžete je použít kdykoli a kdekoli.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden