Moje šťastná hvězda

Triky vizážistů pro dokonalý make-up

Buďte krásná za každých okolností!

Nezáleží na tom, jestli jste v umění s malovátky opravdovou přebornicí, nebo se teprve učíte. Následující tipy překvapí a potěší každého, který chce mít tvář bez jediné chybičky.

Rozjasňovač pro magický pohledMyslíte si, že je zbytečné pořizovat si další malovátko? Ujišťujeme vás, že rozjasňovač je jedním z nejlepších kosmetických vynálezů poslední doby. Pořiďte si jej v podobě tužky, která se pohodlně používá a navíc vůbec není drahá.

A co s ní? Rozjasňovačem krásně zamaskujete únavu a vyzdvihnete pohled očí. Naneste trošku pod zúžený konec vašeho obočí, do vnitřních koutků očí a také do středu horních víček.

Řasenka poslouží hned dvakrát

Maskara by se neměla používat déle než 3 měsíce, protože poměrně rychle vysychá a špatně se pak nanáší. Místo abyste ji ale po uplynutí této doby hned vyhodili, nechte si alespoň její štěteček ukrytý ve víčku. Vyčistěte jej pomocí odličovače od zbylé barvy a pak jej dál směle používejte jako kartáček na uhlazení obočí.

Funguje lépe než klasické malé hřebínky a můžete na něj dokonce nanést trochu speciální barvy na obočí (nebo světlého očního stínu), který vaše obočí hezky zvýrazní.

Rtěnka, která opravdu vydrží

Určitě dobře znáte všechny ty reklamy na nesmazatelné rtěnky, které vydrží celý den. Realita je ale poněkud jiná a když celý den mluvíme, jíme a pijeme, barva na rtech obvykle rychle vezme za své. Naštěstí existuje trik, který ji opravdu prodlouží. Jakmile rtěnku nanesete na rty, přiložte na ně tenký papírový kapesník a přetřete jej štětcem s trochou pudru.

Je to jednoduché, ale účinné!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden