Můj čas na kafíčko

Třináct let bojovala Jana Brejchová s dominantní povahou Jaromíra Hanzlíka!

Můj čas na kafíčko

„Už nám to drobně neklapalo. Snažila jsem se, ale snažení nepatří do citové oblasti. Tam je snaha marná.“

V době, kdy se Jana Brejchová (81) zamilovala do Jaromíra Hanzlíka (73), byla už potřetí vdaná. Láska byla ovšem mocnou čarodějkou a slavná herečka ji slepě následovala.

Česká filmová hvězda Jana Brejchová (81) měla během svého života čtyři manžele. Kromě toho žila třináct roků s mužem, který stál za rozpadem jednoho z jejích oficiálních vztahů. O rozchodu s Jaromírem Hanzlíkem (73) nakonec rozhodly povahové rozdíly.

Rozvod a nepodařená pomsta

Své první „ano“ řekla Jana pozdějšímu oscarovému režisérovi Miloši Formanovi (+86). Svatební šaty si oblékla už v osmnácti letech. Postupně ale poznávala, že si Miloš nepotrpí na věrnost.

Poslední kapkou pak byl manželův pracovní odjezd do zahraničí, na kterém ho doprovázela jeho milenka. To už Janu dopálilo definitivně a následoval rozvod.

Další manželství, které přišlo rychle po tom prvním, bylo jednak velkým omylem, jednak výsledkem trucování. Jana chtěla dokázat, že jí rozpad vztahu s Milošem nezasáhl a tak se ihned provdala za německého herce Ulricha Theina (+64).

Dokonce s ním i otěhotněla, ale o dítě přišla – brala to pak jako trest za svoji nerozvážnost a snahu se pomstít. Dceru Terezu (52) pak přivedla na svět až ve svém

Zbývá vám 71% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden