Můj kousek štěstí

Trpí, ale stále srší vtipem!

Z Jiřího Krampola (83) prý udělali novináři invalidu, přitom nebýt kdysi přetržených vazů v koleni, které pořád zlobí, hrál by klidně stále tenis. Poručík Krajcárek ze seriálu Malý pitaval z velkého města tak stále alespoň pilně v pražském Palladiu posiluje.

Vypadá velmi zachovale, což předvedl před několika dny při narozeninách Adrieny Sobotové (60), manželky svého kamaráda a kolegy Luďka Soboty (78).

Během party chrlil jednu hereckou příhodu za druhou a jeho entuziasmus dával tušit, že se začíná úspěšně vyrovnávat s loňským odchodem své choti Hanky (†59). Názorně také popřel fámy o tom, že je upoután na invalidní vozík.

Silná opora! Bubílková (69) je profesionál a kolegovi pomůže ráda.

„Byl jsem v Motole na kontrole s pravou nohou. Ale od výtahu k oddělení je to strašná dálka, tak abych se tam nemusel belhat, vezl mě tam zřízenec,“ vysvětlil, co si mohl někdo vyložit špatně. Sanitář pak prý herce odevzdal kolegyni Zuzaně Bubílkové (69). Právě s ní Krampol jezdí se zájezdovým představením a byl by podle svých slov nerad, kdyby pořadatelé dostali strach, že jim umře na jevišti a kvůli tomu si ho raději nezvali.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden