Můj čas na kafíčko

Trpí mindráky! Má strach, že ji opustí?

Podrží ji manžel v náročné chvíli?

Hvězda seriálu Sestřičky, půvabná herečka Michaela Tomešová (29), momentálně prožívá trápení, kvůli kterému trpí velkými mindráky.

Poslední měsíce je prý už na zhroucení, a to hlavně psychicky. Před kamerou sice v roli rázné sestřičky Barči vypadá jako zdravím kypící lasička, ale za to vděčí především šikovným maskérům.

Po onemocnění Covidem se jí totiž zásadně zhoršil její atopický ekzém, s kterým celoživotně bojuje. Na kůži se jí prý zase žačaly tvořit hnisavé boláky, za které se jako mladá žena moc stydí. A jako by to nestačilo, nedávno musela narychlo do špitálu se zánětem slepého střeva.

Jako copatá Bára v seriálu Sestřičky.

Od jejího manžela vyžaduje situace mimořádnou trpělivost. Míša ovšem může mluvit o velkém štěstí, že je vdaná právě za herce Romana Tomeše (33), který je vyloženě rodinný typ. Exceluje jako dobrák Tony v seriálu Slunečná.

Když Míša natáčí nebo řeší své zdravotní potíže, stále se pilně stará o jejich dva malé syny, Kristiána (4) a Jonáše (2). Kromě toho má na starosti starosti o dům, který si nechali postavit. Herečka se teď prý bojí, aby se svému muži, kolem kterého se točí neustále spousta mladých krásek, pořád ještě líbila.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden