Můj kousek štěstí

Trpí ponorkovou nemocí

Zazáří v novém seriálu, který se jmenuje Hvězdy nad hlavou a v televizi Prima ho uvidíme po prázdninách. Půvabná Veronika Khek Kubařová (34) si v něm zahraje učitelku deváté třídy základní školy Pavlínu. Herečka je štěstím bez sebe, že má i v dnešní svízelné době práci. Dobře totiž ví, že to není žádná samozřejmost.

Nějakou dobu byli s manželem, divadelním režisérem Pavlem Khekem (42), bez jakékoli pracovní nabídky. V malém bytě se neubránili ponorkové nemoci. „Bylo to náročné,“ připouští spanilá tmavovláska.

„V tom vztahu vystupují na povrch všechny nevyřčené věci, vylézají všichni kostlivci. Takže jsme určitě měli co k řešení.“ Naštěstí to vypadá, že se věci vyřešily k oboustranné spokojenosti a kostlivci se poslušně vrátili do skříní, které se pečlivě uzamkly.

Veronika stále působí v domovském Dejvickém divadle, zatímco její muž bude teď pracovat v Klicperově divadle v Hradci Králové. A odloučení manželům, kteří v červenci oslavili šesté výročí svatby, jistojistě prospěje. „Na chvilkové odloučení jsme zvyklí,“ potvrzuje představitelka princezen. „Je to fajn, je dobře mít i svůj prostor.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden