Můj kousek štěstí

Trpí psychickými problémy kvůli Ordinaci

S hrozným traumatem se svěřila Zlata Adamovská (62), kterou si diváci Ordinace oblíbili coby doktorku Bělu Páleníkovou, provdanou Valšíkovou.

Scénář jí velel bojovat s rakovinou prsu, a to hned dvakrát, protože se jí po vyléčení časem znovu vrátila. To přecitlivělou herečku uvrhlo do pekelných psychických problémů. „Bylo hrozné dostat se do toho stavu,“ naříká Adamovská.

„Uvědomění si, že tu nemoc mám, že mám rakovinu a že to prožívám. V civilu jsem kvůli tomu zažívala strašně smutné a truchlivé stavy. Nosila jsem si je v sobě, až se mi stávalo, že i doma jsem se cítila přešlá a unavená.“

Přitom už na konzervatoři se mladí adepti herectví učí, že nosit si práci tímto způsobem domů je tragikomické. Vlasy si Adamovská, která v seriálu procházela chemoterapií, holit nemusela, speciálně pro ni totiž maskéři vytvořili umělou lebku z kaučuku.

Člověk by ji skoro až politoval, ale možná by se spíš patřilo litovat ty, kdo zákeřnou chorobou skutečně trpí, nikoli Zlatu, jež nemocnou jen hrála. A ještě za to dostala královsky zaplaceno.

Aby toho nebylo málo, při práci se seznámila s bohatým Petrem Štěpánkem (72), kterého ulovila nejen před kamerou. Později si ho vzala i ve skutečnosti. A to byl vskutku skvělý tah.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden