Moje šťastná hvězda

Trpký osud Stelly Zázvorkové. Bohužel přišla moc pozdě

Její život byl obrovské trápení s nevěrným manželem i s dcerou.


Báječná Stella Zázvorková (†83) byla v životě jen jednou, a ještě k tomu velmi krátce, vdaná. Jejím vyvoleným se stal Miloš Kopecký (†73), který měl svých problémů dost, navíc nedokázal být věrný.


Sklony k depresím


To ale Zázvorková nedokázala tolerovat, a tak velmi brzy po svatbě přišel rozvod. Ti dva ale i pak zůstali přátelé, a dokonce spolu rádi pracovali.


To ale nebylo jediné, co tyto dvě velké herecké osobnosti spojovalo. Zázvorková a Kopecký totiž spolu měli dceru Janu (†15), která o svém otci zdědila sklony k depresím.


Když k tomu připočteme, že na ni ani jeden z jejích slavných rodičů neměl moc času, není divu, že se trápila. Několikrát prý na sebe chtěla upozornit demonstrativním pokusem o sebevraždu, což se jí jednoho dne stalo osudným.


Přišla pozdě


Jana si pustila doma v kuchyni plyn a patrně doufala, že ji matka zachrání. Jenže právě ten den se herečka po představení zapovídala s kolegyní Natašou Gollovou (†76), a když přišla domů, už bylo pozdě. Jana už byla mrtvá.


Jak později Zázvorková řekla, Miloš a Jana měli v jejím srdci zvláštní místo, které ale po smrti dcery uzamkla. Smutek nad ztrátou dítěte zaháněla prací, ve níž se jí vždy dařilo, a také ve společnosti.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden