Můj kousek štěstí

Truchlí, ale nic nevzdává!

Blíží se první výročí dne, kdy odešla jeho milovaná Hanka (†59) a herec, který o život své ženy bojoval mnoho let ze všech sil, na ni nezapomíná.

Její urnu přestěhoval do klidného hrobu na pražských Olšanech, protože tam se snadno dopraví tramvají a Hanka bude navíc u svých zesnulých rodičů. „Chodím za ní každou sobotu,“ říká Jiří Krampol.

Na Hanku mu zbyly krásné vzpomínky, ty špatné hodil za hlavu.

Už se s odchodem ženy, na které byl citově závislý, jakž takž vyrovnal, k čemuž mu pomáhá především práce. Nedávný náhlý skon Libuše Šafránkové (†68) mu připomněl i jeho situaci. Vzkázal proto zdrcenému vdovci Josefovi Abrhámovi (81), že ví, co člověku ve smutku nejvíce pomáhá.

Sám se nyní soustředí na psaní knihy s kolegyní Zuzanou Bubílkovou (69) a těší se na to, až se na jeviště vrátí pořad Zajíc v pytli. „Pomáhá mi to zapomenout, že jsem zůstal sám, jinak by na mě v bytě všechno padalo,“ přiznává realiststicky.

Jirka byl vždycky silný chlap, o kterého se ženská mohla opřít. Teď se musí on opírat sám o sebe, nic jiného mu nezbývá. Ale publikum je pro něho ta nejsilnější podpora.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden