Můj kousek štěstí

Tu nedostanete, není na prodej

Je to herečka ze staré školy, jak se říká. Vymoženosti jako internet a sociální sítě jsou jí úplně lhostejné, i když jinak hýbou celým světem.

Většina celebrit, ba i těch dříve narozených, sociálním sítím dávno ráda podlehla, protože slibují výhody a často i tučné zisky za reklamu. Známé osobnosti se tímto způsobem snaží přilákat další fanoušky. Předvádějí se na fotografiích, mnohdy v pikantních úborech či situacích, výjimkou nejsou plavky, prádlo či úplná nahota, podle toho, čemu kdo dává přednost. Zvyšují si popularitu a zajišťují vyšší sledovanost seriálům, v nichž účinkují. Ukazují veřejnosti své kuchyně, koupelny, květináče, záchody, pejsky, či milence. Ivana je jiná.

Dělá se jí zle

„Je mi to z duše odporné,“ říká herečka. „To je takový průjem. Slovní, obrazový… Všichni se fotí stejně, všichni fotí stejná jídla, to nemá vůbec žádnou hodnotu,“ příkře odsoudila sociální sítě. Sama necítí nutnost podbízet se tímto způsobem, její zdravá sebedůvěra ji od toho odrazuje. Ivanu Chýlkovou prostě dovádět ve vlnách Černého moře v titěrných plavečkách neuvidíme, stejně jako si nestoupne před objektiv fotoaparátu s pánví plnou leča s párkem či s milovanou pratetou. Špatně se jí dělá i ze zlých komentářů, kterými se to na internetu jen hemží. Mobilní telefon používá jen k telefonování, k ničemu jinému ho vlastně nepotřebuje.

Všechny jsou stejné

Ivana kritizuje také nastupující hereckou generaci, má pocit, že ženy této profese teď vypadají všechny stejně, protože podléhají týmž nesmyslným trendům. „Dlouhé vlasy, pěkné postavy, velké oči,“ vyjmenovává s posměchem. Podle jejího názoru se ztrácí autenticita. Zatímco sama je příslušnicí generace pestrých, nezaměnitelných hereckých typů, teď nerozeznává jednu slečnu od druhé. A tak raději nezapíná televizi, aby se na to nemusela koukat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden