Moje sladké tajemství

Tu pravou lásku našla až na druhý pokus

Moje sladké tajemství

Pavla Tomicová (57) je nejen skvělá herečka, ale také hrdá maminka dvou dětí a stále zamilovaná manželka svého kolegy Ondřeje Malého (53). Vedle něj se prý cítí opravdovou ženou.

České filmové i divadelní publikum Pavlu Tomicovou (57) doslova miluje. Není divu, vždyť tahle dáma dokázala, že si umí sama ze sebe kdykoli udělat legraci. Když minulý rok přijala nabídku na účast v taneční soutěži StarDance, překvapivě vykročila ze škatulky věčně rozesmátých a střelených žen. Tehdy dokázala, že je i elegantní dáma, která má rytmus v těle.

Chtěla učit ve školce

Málokdo z obdivovatelů sympatické Tomicové však ví, že je v soukromí úplně jiná, než její filmové postavy. Pavla je prý mírná žena, která vedle sebe potřebuje opravdového muže. Ani v obtížném období dospívání prý nebyla žádná rebelka, a podle svých slov je spíš submisivní typ. Přesto prý ráda ve

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden