Moje sladké tajemství

Tu pravou slávu si vychutnala až po čtyřicítce

Moje sladké tajemství

Vinu za rozpad svých vztahů dávala většinou sobě. Své muže by prý umilovala k smrti!

Simona Stašová (63) už dávno vystoupila ze stínu své slavné matky. Navíc dokázala, že žena může být krásná i ve zralém věku. Vždyť dnes vypadá mnohem lépe než před dvaceti lety.

Dětství Simony Stašové (63) rozhodně příliš idylické nebylo. Do devíti let totiž vyrůstala bez matky, jen sama s babičkou. Její vytížená matka, herečka Jiřina Bohdalová (87) šla tehdy z role do role a na to, aby si mohla užívat mateřskou, rozhodně neměla čas. Až když Jiřina začalan žít s Radkem Brzobohatým (†79), za kterého se v roce 1970 provdala, tak si vzala si dceru k sobě.

Vzpomínky jí nikdo nevezme

„Odešel, když mi bylo šestadvacet. Byl to skvělý člověk a oni dva se moc milovali,“ vzpomínala  Simona a dodávala, že Radkovo zmizení ze svého života nesla

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden