Moje chvilka pohody

Tuhle lásku dcera obrečela

Když si naše dcera našla letní brigádu, netušili jsme, co nás čeká. Jarmila se totiž zamilovala do ženatého šéfa a nehodlala se ho vzdát!

Jarmila si chtěla přes léto trochu přivydělat, protože po prázdninách měla nastoupit na vysokou školu do Prahy. Jenže mezi ní a šéfem přeskočila jiskra.

Láďa bral Jarmilu ve dnech volna na výlety a oba si užívali letní lásku. Tak to alespoň vnímal on, který byl ženatý, měl malou dceru, a jednoduše spoléhal na to, že Jarmila na konci prázdnin zmizí z jeho života.

Nehodlala se lásky vzdát

Jenže dcera se zamilovala doopravdy. Milenci sdělila, že na studium kašle a chce s ním žít, jen co se rozvede. Na něco takového nebyl Láďa připravený. Neměl v plánu od rodiny odcházet. Přemluvil ji tedy, ať do školy odjede, že on bude mít čas vše vyřešit a dál doufal, že holka zapomene.

Vše se rozseklo až o Vánocích, kdy jsme si nemohli nevšimnout, jak se Jarča trápí. A tak nám vše přiznala. Náš táta je bývalý boxer a velmi rázný muž. Ihned si za Láďou dojel. Naštěstí do restaurace.

Jen tak tak se neporvali!

„Přál bych ti, aby v budoucnu někdo stejně jednal s tvojí dcerou,“ pronesl náš táta zásadní větu. V tu chvíli se v Láďovi hnulo svědomí a začal se omlouvat. Nakonec spolu ti dva vymysleli, jak vše napravit.

A tak Láďa přestal dceru tahat za nos a konečně přiznal, že rodinu neopustí. A aby alespoň trochu odčinil neštěstí, které způsobil, zaplatil zájezd, který jsme ale dceři dali my k jejím dvacátým narozeninám. Snad se nám tam nezamiluje!

Jarmila L. (58), Sušice

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden