Tuňáková pomazánka s bagetkou

Zdá se vám tuňáková pomazánka příliš obyčejná? Ale kdepak, chutná výtečně.


Suroviny:


2 tuňákové konzervy


1 malá červená cibule   


50 g lučiny


1 čerstvá bagetka


1 lžíce citronové šťávy


1 lžíce majonézy


čerstvá pažitka nebo cibulka


sůl a pepř


Postup:


Tuňákovou konzervu promíchejte s nasekanou červenou cibulí a citronovou šťávou a majonézou.


Dochuťte solí a pepřem. Bagetku nakrájejte na plátky a orestujte je na pánvi.


Pak je potřete silnější vrstvou lučiny a na ni nandejte alespoň půl hodiny odleženou tuňákovou pomazánku.


Pečivo dozdobte pažitkou nebo cibulkou, případně petrželkou. 

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden