Moje šťastná hvězda

Tvářenka dodá šmrnc

Chcete vypadat svěže a odpočinutě? Pokud ano, nezapomeňte při líčení na tvářenku. Dodá vaší tváři zdravý vzhled a díky správně zvolenému odstínu zvýrazní na vás to krásné. Stačí ji jen správně nanést. Měla by být součástí make-upové výbavy každé ženy. Dodá líčení tu správnou jiskru a především pak přirozenost.

Konzistence je různá

Pokud hledáte vhodnou tvářenku, můžete si vybrat z nepřeberného množství odstínů. Od světle růžových po fialový nádech. Důležité je, zkusit si tvářenku v obchodě a podívat se na tvář na denním světle, zdali koresponduje s vaší pletí. Některé tvářenky v sobě mají drobné třpytky.

Aplikujte dobře

Pokud máte vrásky, je lepší volit tvářenky matné, třpytky by vrásky mohly zvýraznit. Kromě klasických pudrových tvářenek můžete zvolit například tvářenku tekutou či v tuhé formě.

Tvářenku aplikujte po nanesení make-upu. Na štětec si dejte jen malé množství produktu a naneste na tvář. Pokud nevíte, kam tvářenku správně nanést, zkuste jednoduchý trik. Vtáhněte pusou tváře a naneste tvářenku na místo těsně pod lícní kosti. Nebo mrkněte na internet.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden