
Krémové zákusky jsou populární a nikdy s nimi nešlápnete vedle.
Suroviny
Na těsto - 5 vajec - 150 g krupicového cukru - 4 lžíce teplé vody - 50 g kukuřičného škrobu - 50 g polohrubé mouky - 50 g strouhaného kokosu - 20 g kakaa - pečicí papír
Na pudinkový krém - 1 vanilkový pudink - 400 ml mléka - 1 vanilkový cukr
Na tvarohový krém - 500 g tvarohu - 260 g šlehačky - 150 g krupicového cukru - strouhaný kokos na posypání
Postup
1. Žloutky vyšlehejte s cukrem do pěny. Postupně přidejte teplou vodu, a pak všechny zbylé sypké ingredience. Bílky vyšlehejte a postupně přimíchejte do hmoty. Těsto rozetřete na plech s pečicím papírem a pečte asi 15 minut při 200 ºC.
2. Ze surovin na pudinkový krém uvařte klasický pudink. Na tvarohovou vrstvu utřete tvaroh s cukrem a vmíchejte vyšlehanou šlehačku.
3. Na těsto nalijte pudink a až vychladne rozetřete na něj tvarohový krém. Ozdobte strouhaným kokosem.