Moje šťastná hvězda

Tvoje tvář má známý hlas: Úspěch na pódiu střídají hádky

Exkluzivně: Drsné zákulisí soutěže!

Na pódiu zpívají pár minut a pak se uvelebí na pohodlné kanape. Jenže za pozlátkem soutěže Tvoje tvář má známý hlas se skrývá drsné zákulisí. A to vám teď odhalíme!

K olik je teď asi známých osobností, které si rvou vlasy? Když se některým umělcům před pár měsíci ozvali z Novy, jestli by nechtěli účinkovat v novém pořadu, kde by se převlékali za světové hvězdy, leckdo s nedůvěrou odmítl.

Ivana Chýlková dokáže skvěle zahrát jakoukoli osobnost. Co na tom, že její zpěv a angličtina nejsou zrovna tip ťop?

Teď mohou ale IVANĚ CHÝLKOVÉ (52), PETRU RYCHLÉMU (50) nebo HANĚ HOLIŠOVÉ (35) závidět. Hvězdy pořadu Tvoje tvář má známý hlas si přišly nejen na slušný balík, ale některým to pomohlo v kariéře. Ovšem není všechno pozlátko, co se třpytí.

Který muž se ze souteže zhroutil? Kdo bere nejvíc? A komu se díky pořadu hrnou nabídky, za které dostane další astronomické peníze?

Když Ivanka po jednom dílu přijela domů ještě neodmaskovaná, její partner Jan Kraus se jí prý lekl.

Pláč a stres

Kdo je váš favorit v soutěži? Někomu se líbí Chýlková, která umí známé hvězdy herecky napodobit. Jiní zírají s otevřenou pusou, jak je Holišová vždy věrně podobná slavné předloze. A takový Petr Rychlý ohromuje  vizáží i zpěvem. Právě populární herec z Ordinace v růžové zahradě si ale možná nejvíc ze všech sáhl na dno.

Nepatří mezi nejmladší, zpěvák není a angličtina nepatří podle kritiků mezi jeho silné stránky. Ovšem Petr dělá, co může, aby splnil očekvání diváků. Až je to nad jeho síly. „Nevím, jestli jsem nadšenej. Myslím si, že byla chyba, když jsem přijímal nabídku do této soutěže.

Kdo je rocková babička Tina Turner? Obdivovatel Elvise Presleyho Petr Vondráček.

Měl jsem se podívat do občanky,“ přiznal Rychlý,  který před pár lety navíc prodělal infarkt. Když vypočítával před televizními kamerami, jak jsou zkoušky zpěvu, tance nebo kostýmů náročné, v jednu chvíli mu vyhrkly slzy do očí. Podle zákulisních zdrojů je na herci vidět, jak ho celá soutěž vyčerpává.

Kdo dostal nejvíc?

Na druhou stranu, právě o Rychlém se mluví jako o tom, který dostal ze všech nejvíce. „On a možná ještě Ivana Chýlková. Museli je zaplatit,“ prozradil náš zdroj s tím, že oba mohou mít i kolem 50 000 za jeden díl! Ovšem do toho musíme připočítat týdenní dřinu, ze které vyjde jen několikaminutové vystoupení v televizi, na které se všichni připravují.

Vondráček bohužel platil za outsidera soutěže, teď má ale díl od dílu lepší hodnocení. Porazí nakonec všechny?

„Ostatní berou prý tak kolem 25 000,“ doplnil ještě náš zdroj. Ovšem to nemusí být konečná částka. Například Hana Holišová prý prožívá vzkřísení své kariéry. Herečka, která naposledy zářila v seriálu Velmi křehké vztahy, se prý topí v pracovních nabídkách.

Kdo si ale moc nepolepšil, je PETR VONDRÁČEK (40). Hudebník, který vstupoval v pořadu ZUZANY BUBÍLKOVÉ (63) a MILOSLAVA ŠIMKA (†64) a moderoval úspěšné pořady, platí za outsidera, protože diváky nudí.

Jedna maska vyjde klidně na tři desítky tisíc korun. Za díl se jenom za kostýmy utratí zhruba čtvrt milionu korun!

Hádky v zákulisí?

Nejen Rychlý, ale třeba i Ivana Chýlková si sáhla na dno. Spekuluje se dokonce, že někteří chtěli odstoupit. Kvůli náročnosti i kvůli tomu, že si nepředstavovali, že to bude takový zápřah... A občas prý kvůli tomu padala i hodně silná slova.  Producentka pořadu SIMONA MATÁSKOVÁ, která má na svědomí například Show Jana Krause, ale všechny chválí, že i přes nemoci, bolest nebo úrazy vše ustáli a že neví o nikom, kdo by chtěl ze souteže zmizet.

Ostatně, díly jsou natočené a  štáb už ví, že se to podařilo zdolat až dokonce se všemi tvářemi, takže podobné komentáře jsou celkem logické. Kdybychom se ale zeptali účinkujících, jestli by si to zopakovali, jistě by hodně váhali.

Petr Rychlý do soutěže dává všechno a na jeho výkonu to je vidět. Ovšem na zdraví prý bohužel také.

Kdo se vtírá?

Talentová show má obrovský úspěch, zatím nejsledovanější díl viděly skoro dva miliony diváků. Není divu, že když se ohlásilo, že bude druhé pokračování, na Nově pomalu neztichly telefony.

Prý se dokonce hlásili i ti, kteří předtím skoro pohrdavě účast v soutěži odmítli. Jenže teď si bude štáb vybírat. A herci prý nedostanou šanci! Podle zákulisních informací chce televize dát přednost zpěvákům. Je ale otázka, jestli diváky nebavila spíš komedie, kterou herci také sehrávali.

Únava a vyčerpání. Kdyby to představitel Čestmíra Mázla věděl, tak do soutěže nejspíš nepůjde.

Úspěch, nebo fiasko?

Možná dostane šanci ROMAN VOJTEK (44), s nímž televize jednala, ale nakonec se prý nedohodli. A co porota? Podle našich informací by mohl zůstat JAKUB KOHÁK (41), který baví, nebo JANEK LEDECKÝ (53), který je v roli kata.

Naopak JITKA ČVANČAROVÁ (38) se prý s účastí v další řadě může rozloučit. Jestli bude litovat nebo ne, protože pokračování nepředčí první sérii, to uvidíme za pár týdnů.

Drsná porota? Pomyslným katem je podle diváků Janek Ledecký, Jakub Kohák umí pobavit, jen bohužel Jitka Čvančarová spíš nudí. Škoda, potenciál má.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden