Můj kousek štěstí
Tvrdý náraz kvůli nešťastné lásce?
Jak asi její situaci vidí exmanžel? Byly by to hlavně jeho peníze, které má ona rozházet s miláčkem.
Tvrdý náraz kvůli nešťastné lásce?

Je zamilovaná, štěstím září. Jako by se vznášela na obláčku. Zřejmě je ale otázkou času, kdy přijde drsný pád. Za všechno může láska, která možná není taková, jak na první pohled vypadá.

Tady se schyluje k velkým problémům. Lucie Vondráčková (43) a její MMA bojovník Zdeněk Polívka (25) podle některých nemohou současné rozdělení rolí ve vztahu ustát. Někteří pozorovatelé mají pocit, že sportovec se na herečku a zpěvačku „přisál“.

Dojde jí to, nebo jsou to jen pomluvy závistivců? Kdyby se udělovaly medaile za předvádění vzájemných citů, láskou poblázněná Vondráčková a její zajíček Polívka by aspirovali na zlato. Na veřejnosti se od sebe nehnou, drží se za ruce, sem tam padne pusinka.

Ovšem jestli to není jen dobře naučená póza… Po vztahových peripetiích s exmanželem, hokejistou Tomášem Plekancem (40) zase jednou otevřela své srdce a zamilovala se. Otázkou je, jak to má její partner.

V zákulisí showbyznysu se povídá, že to může být vypočítavý ptáček. Že se měl na opuštěnou zpěvačku „pověsit“ a využívá její citlivé duše. Někdo dokonce tvrdí, že to s jeho kariérou nejde zrovna dobře, takže tohle je pro něj pohodlný způsob života.

Ale nestrannému pozorovateli se tomu nechce věřit. Partneři opravdu vypadají spokojeně, jako by se jeden druhého nemohli nabažit. Některé indicie by však mohly dávat zlým jazykům za pravdu.

Například to, že Polívka žije v domě své drahé polovičky, a povídá se, že chod domácnosti táhne jen ona. Údajně platí v podstatě všechno. Pravdou ale je, že nejen v showbyznysu najdeme mnoho příkladů, kdy si mladý muž či žena zištně našli starší protějšek, který z nich byl „paf“ a oni toho využívali.

Na druhou stranu Polívka se nezdá být tímto typem líného chlapíka. Tvrdě dře, trénuje, maká na sobě. Což asi pracovité Vondráčkové imponuje a nikdo se jí nemůže divit. Nejen její fanoušci věří, že si s Polívkou nenaběhla a neskončí zase se srdcem na cáry. Už si rozhodně zaslouží pravou lásku.

Další článek
Související články
UMarešových nikdy není nuda. Své fanoušky stále baví a ti netrpělivě každý den očekávají, kdy zase Leoš Mareš (48) přijde s nějakou novinkou. Když se nedávno obarvil na blond, lidé nestačili zírat. Teď vypadá, jako by mu bylo sotva třicet. Na svou dceru je pyšný Navíc se často a rád na sociálních sítích chlubí svou rozkošnou dcerkou Alex (2), o které se […]
Moje šťastná hvězda / 7.9.2024
Pro emigraci se Pavel Kříž (63) rozhodl krátce před revolucí, protože chtěl začít jinde a jinak. Představitel Śtěpána z oblíbených „Básníků“ Pavel Kříž (63) se přes Anglii vydal do Kanady, Doma sice přerušil slibně rozjetou kariéru, ale nenacházel v ní potřebné uspokojení. A to, že byl známý, mu nepomohlo ani u soudu, kde byl tehdy v nepřítomnosti odsouzen na […]
Moje sladké tajemství / 7.9.2024
Když oznámila herečka Patricie Pagáčová (35) z Jedné rodiny rozvod s manželem Tiborem (33), říkala, že v tom nikdo třetí není. Nedávno ale byla viděna na ulici s tajemným mužem s plnovousem a usmívala se od ucha k uchu. Dokonce je někteří potkali na romantické procházce, ze které zamířili do domu staronové posily Ulice, od kterého už má její údajný nový objev […]
Před pár měsíci si Veronika Petruchová (30) pořídila parfém s feromony, aby nalákala toho pravého. A není to poprvé, co se šušká, že má blízko ke kolegovi Martinu Čermákovi (32)! Dělala mu vrbu Ten je trojnásobným otcem a doma má hudebnici Simonu Šteruskou (36). V poslední době měli ale prožívat partnerskou krizi. Obstarávání početné rodiny dá zabrat […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz