Moje sladké tajemství

Tvůrce Ordinace mají v hrsti

Našli cestu, jak si vydělat pořádný balík!

Jeden bez druhého nedají ani ránu. Zlata Adamovská (61) a Petr Štěpánek (71) moc dobře vědí, jak moc jsou mezi diváky oblíbení a dokáže to využít ku vlastnímu prospěchu i této době.

Takhle nastavenou spolupráci moc slavných párů nemá. Hvězdná dvojice z Ordinace v růžové zahradě 2 Zlata Adamovská (61) a Petr Štěpánek (71) jsou údajně tak
oblíbení mezi televizními diváky, že si mohou diktovat podmínky, které si jiní nemohou dovolit. Dokonce se proslýchá, že mají mít ve smlouvě šikovnou podmínku, že v Ordinaci musí být oba, jinak spolupráce končí. Vždy společně navíc prý požadují točit i reklamy. Sice to může působit tak, že jednotlivé producenty či firmy, které s nimi spolupracují, drží v šachu, ovšem pořád se jedná o spolupráce, které jsou prospěšné pro
obě strany.

Nehrají jen v televizi, ale i divadle

Zatím jim tak všichni vychází vstříc a je to hlavně proto, že působí velmi důvěryhodně, neprovází je žádné skandály a diváci jim jednoduše uvěří cokoli. I proto si tak klidně mohou říkat o honoráře, o kterých se může ostatním hercům jen zdát.

Působí jako harmonický pár, který funguje

Jsou tak krásným příkladem toho, že se milostný vztah může být skvěle propojen i s byznysem. A může se to obejít i bez větších hádek.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden