Můj kousek štěstí

Ty nejtěžší zkoušky překonali díky své upřímné lásce

Můj kousek štěstí

Viděla ho poprvé a hned jí problesklo hlavou, že právě toho muže si vezme. Tehdy netušila, že se myšlenka brzy změní v realitu.

Láska mezi dvěma herci se zažehla na jevišti přímo během představení a trvá už více než třicet let. Manželství si zažilo drama, komedii, ale také velkou dávku romantiky.

Chtěl se stát sportovcem, nakonec je z něj ale jeden z nejoblíbenějších herců dnešní doby. Ivan Trojan (57) se narodil v Praze, do rodiny v níž herectví nebylo neznámou disciplínou. Tatínek Ladislav Trojan (89) byl už tehdy známým hercem. Nejprve se však zdálo, že v jeho šlépějích se syn Ivan nevydá.

Byl talentovaný na sporty a začal se věnovat basketbalu, který následně dělal několik let. Chodil na sportovní gymnázium a chtěl pokračovat na Fakultu tělesné výchovy a sportu.

Limitujícím se pro něj však stala jeho výška, kvůli níž se rozhodl v basketbalu nepokračovat. Vydal se tedy na dráhu herce a přihlásil se na DAMU. Po studiích nastoupil do Realistického divadla, dnes známého jako Švandovo divadlo. Začátek kariéry mu však ovlivnil

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden