Můj čas na kafíčko

Týna ze Slunečné má hvězdné manýry

Herečka Eva Burešová (26) aktuálně září v seriálu Slunečná, ve kterém hraje ráznou a oblíbenou statkářku Týnu. A stejně jako seriál, i ona se během pár týdnů stala hvězdou první velikosti.

Zdá se, že donedávna skromná a málo známá herečka náhle tíhu své slávy nezvládá a začíná tu a tam vystrkovat růžky a získávat hvězdné manýry.

Co se děje před milostnými scénami s Lamborou?

Přesto, že jejím běžným seriálovým kostýmem je vytahaná kostkovaná košile, hospodská zástěra nebo volné kalhoty, občas má i trochu odhalenější outfit. A přesně ten se stal kamenem úrazu.

Její běžný kostým ji zahaluje od hlavy až k patě a čouhá jí pouze obličej, takže Eva nemá s údržbou těla žádné starosti. To se jí ovšem vymstilo v den, kdy si neuvědomila, že ji čeká odhalená scéna, ve které bude v milostné scéně předvádět své ladné křivky v kratinkých kraťáskách Markovi Lamborovi (25).

Bylo třeba mít nožky dokonale hladké a bez chloupku. Eva však dorazila na natáčení zarostlá a nohy jí musely oholit maskérky. „I takové dny v maskérně jsou.

Aneb když herečka zapomene, že dneska točí v šortkách,“ okomentovala momentku svých nekonečně dlouhých nohou, kdy se na ni vrhly ochotné vizážistky.

Herečka by si možná měla uvědomit, že stejně jako v jejím farmářském outfitu, volné košili, laclových kalhotech a botech farmářkách, které začaly nosit ženy napříč věkem, se mohou fanynky shlédnout také v jejím rozmarném chování.

Z čeho je naprosto nadšená?

Sama Burešová to přirovnává k době největšího boomu telenovely Divoký anděl, kdy se české dívky oblékaly stejně jako hlavní hrdinka Milagros v podání Natalie Oreiro(43). V té se herečka před časem vzhlédla, takže je nadšená, že její styl oblékaní se stal novým trendem, který spousta žen napodobuje.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden