Můj kousek štěstí
U Gottových zuří rodinná válka!
U Gottových zuří rodinná válka!

Jestli si něco Ivana Gottová (44) doopravdy nepřála, pak to byl prý návrat Dominiky Gottové (46) do Čech. Tušila, že to přinese zlou krev. Přesto se nestačí divit, čeho je zpěvákova dcera schopna. Požene ji kvůli tomu před soud? 

Od smrti legendárního  zpěváka, milujícího manžela a otce ještě neuplynul ani rok a v jeho rodině zuří válka netušených rozměrů. Stalo se přesně to, co Karel Gott (†80) nechtěl nikdy dovolit.

Na světlo světa vyplouvají nechutné detaily z jeho minulosti, médii je propírán jeho osobní život a na přetřes se dostávají i věci, které by rozhodně měly zůstat skryté.Většina rodinných příslušníků si je těchto zásad vědoma a nikdy by nepošpinila památku národem zbožňovaného muže, který si tolik zakládal na tom, co si o něm fanoušci myslí.

Jde o peníze

Jeho nejstarší dcera ale peníze zoufale potřebuje. Když se k otcovu mnohamilionovému majetku nedostala, volí jinou cestu. Do médií, údajně nikoli zadarmo, pouští informace, ze kterých by Gottovi vstávaly vlasy na hlavě.

Nemohou se líbit ani jeho manželce Ivaně, ta však zatím nijak významně nereaguje. Podle některých lidí je to ale jen zlověstné ticho před bouří. Možná to je i tím, že pozornost médií není tím, po čem by vdova toužila.

Od chvíle, kdy její muž zemřel, se před veřejností skrývá. Stejně tak se snaží, aby nikdo nezneužil památku jejího muže. Ochrannou ruku, kterou nad ním měla po dobu společného života, což jí bylo občas i vyčítáno, dál drží nad manželovou památkou i nyní. Proto se prý jen těžko vyrovnává s tím, co Dominika v posledních několika měsících provádí.

Bude soud?

Ačkoli by na to měla Ivana plné právo, nic veřejně nekomentuje a nevyřizuje si s nevlastní dcerou účty. Trpělivost ale údajně vdově došla definitivně ve chvíli, kdy Dominika vydala knihu Můj táta Karel.

Z jejího obsahu vyplývá, že Mistr nebyl nijak velkorysý, dcera milionáře a její matka si spoustu věcí „nemohly dovolit“. Zato popisuje své lesbické sexuální hrátky a jiné intimní pikantnosti.

Porušila dohody

Ivana s manželem měli údajně ještě uzavřít s Dominikou dohodu, kterou nesměla porušit. Gott chtěl prý zabránit tomu, aby s ní měla později Ivana jakékoli trápení. Ovšem sliby, které dala Dominika otci, jsou zapomenuty.

Na léčbu své závislosti na alkoholu a lécích nenastoupila, prozradila okolnosti jejich majetkového vyrovnání a svým veřejným vystupováním ničí zpěvákovu památku. Podle některých informací by ji mohlo toto chování přijít draho. Otázkou je, co by si vdova, i kdyby vše hnala k soudu, vzala na Dominice, která vlastně vůbec nic nemá.

Předchozí článek
Další článek
Související články
Pětice španělských kriminálníků se rozhodla pro zajímavý způsob přivýdělku. Založili si účty na sociálních sítích a předstírali, že jsou americký herec Brad Pitt (60). Jejich cílem bylo zmanipulovat hercovy starší fanynky a dostat z nich peníze. „Moje láska k tobě je opravdová. City jsou v mém srdci navždy, prosím, odpusť mi a přijmi mě,“ psali podvodníci jeho fanynkám. Jakmile získali jejich důvěru, podařilo […]
O problémech v manželství herečky ze seriálu ZOO a scenáristy Rudolfa Merknera (52) se mluví už pár měsíců. Vše prý došlo tak daleko, že plánují rozvod. Podle některých informací to navíc vypadá, že Jana Bernášková (43) už má náhradu v podobě bývalého přítele, režiséra Davida Drábka (54). Spolu mají dceru Justýnu (18) a v poslední době mnoha lidem […]
reklama
Moderátorka Eva Perkausová (30) patří mezi nejkrásnější české celebrity. Jenže samozřejmě ani to jí nezaručí, že udrží choutky svého manžela Ivana Hecka (41) na uzdě. Kolem staršího podnikatele se mají dlouhodobě pohybovat různé ženy. Přitahuje je nejenom tím, že je dobře zajištěný, ale i jeho vypracovaná postava. Nedokázal odolat pokušení? Dlouho měl různým svodům odolávat, ale nedávno podle našeho […]
Moje šťastná hvězda / 22.10.2024
Dlouhých sedm měsíců od plastické úpravy Dara Rolins (51) poprvé vyšla do společnosti! Konečně se odvážila. Dá se to chápat. Od chvíle, kdy unikly informace o jejím omlazovacím zákroku, si lidé nebrali servítky a v komentářích snad soutěžili o nejhorší urážky. Někteří v hodnocení jejího vzhledu zašli tak daleko, že ji přirovnali k Evě Pilarové (†80) […]
reklama
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz